Despre noi

DESPRE NOI

Societatea comercială VOX MARIS S.R.L. a fost înființată in 1995 și suntem localizați în Sibiu. Ca activitate de bază avem construcția de drumuri. Activitățiile noastre privind infrastructura rutieră și de transport includ construcția, extinderea și reabilitarea de drumuri naționale și comunale. Acestea sunt executare de echipele noastre la cea mai bună calitate și cu resprectarea termenelor contractuale și de prezervare a mediului. Societatea noastră are în istoric asfaltări de peste 150 km drum pe raza județelor Sibiu și Brașov.  

Nu ne ferim nici de drumurile greu accesibile din nicio zonă, indiferent că sunt parcări sau zone de acces restricționat. Pentru acest domeniu de activitate complex ne stau la dispoziție masini si utilaje moderne și bineînțeles o echipă capabilă si calificată.

VIZIUNE

Structura organizatorică este determinată și adoptată pentru a răspunde oricărei situații conjuncturale, fără a omite și a elimina vreuna din funcțiile sau obligațiile societății, inclusiv în ce privește elementele constitutile ale SR EN ISO 9001, ISO 14001 și ISO 18001. Se asigură de fiecare dată crearea cadrului organizatoric-funcțional cel mai potrivit pentru îndeplinirea de către firmă a obligațiilor asumate prin contracte precum și aplicarea strategiei manageriale și politici in domeniul calității.

În scopul satisfacției depline a beneficiarilor, pentru menținerea încrederii în calitatea lucrărilor, produselor/serviciilor și pentru demonstrarea capabilităţii şi competitivităţii în condiţii de rentabilitate economică s-a decis implementarea, menţinerea, certificarea şi îmbunătăţirea continuă a unui sistem de management al calităţii.

Vino cu noi pe șantier!

Certificări ISO